Корзина
33 отзыва
+380661150923

Інфрачервоний аналізатор СПЕКТРАН-119М

В наличии

200 000 грн.

Інфрачервоний аналізатор СПЕКТРАН-119М
Інфрачервоний аналізатор СПЕКТРАН-119М
200 000 грн.
В наличии
  • +380 показать номер +380661150923
  • +380 показать номер +380661150923
  • +380661150923
    відділ продажу
    УкраинаКиеввул. Бориспільська,7
  • Условия возврата и обмена

    Компания осуществляет возврат и обмен этого товара в соответствии с требованиями законодательства.

    Сроки возврата

    Возврат возможен в течение 14 дней после получения (для товаров надлежащего качества).

    Обратная доставка товаров осуществляется по договоренности.

    Согласно действующему законодательству вы можете вернуть товар надлежащего качества или обменять его, если:

    • товар не был в употреблении и не имеет следов использования потребителем: царапин, сколов, потёртостей, пятен и т. п.;
    • товар полностью укомплектован и сохранена фабричная упаковка;
    • сохранены все ярлыки и заводская маркировка;
    • товар сохраняет товарный вид и свои потребительские свойства.

Інфрачервоний аналізатор СПЕКТРАН-119М призначений для експрес-аналізу якості зерна, борошна, комбікормів і інших продуктів.
Аналізатор може використовуватися на елеваторах, комбінатах хлібопродуктів, борошномельних і комбікормових заводах, тваринницьких комплексах, пивоварних заводах.

ПРИНЦИП ДІЇ:

Принцип дії аналізатора заснований на вимірюванні дифузного відбиття розмелених зразків в ближній ІЧ області спектра. За даними, отриманими при вимірюванні відбиття зразків продуктів з відомим вмістом компонентів проводиться градуювання аналізатора, тобто розрахунок градуювальних коефіцієнтів для кожного компонента. Розраховані значення градуювальних коефіцієнтів, занесені в пам'ять аналізатора, використовуються при аналізі продуктів.
При аналізі продукту виробляється послідовне вимірювання коефіцієнтів відбиття на заданих при градуюванні довжинах хвиль, потім розраховуються значення процентного вмісту кожного компонента і результат висвічується на дисплеї.
Для виконання калібрування аналізатора спеціально розроблене програмне забезпечення дозволяє проводити розрахунок калібрувальних рівнянь; корекцію існуючих; аналіз точності отриманих калібрувальних рівнянь.

ПРОЦЕС ВИМІРУ:

Процес виміру повністю автоматизований та займає всього одну хвилину. Оператор засинає в кюветне відділення попередньо розмелений продукт і вибирає з допомогою вбудованої клавіатури з пропонованого переліку продукт і компоненти. Результати вимірювань виводяться на екран дисплея або роздруковуються на паперовій стрічці принтера.

ПРОБОПІДГОТОВКА:

Підготовка зразків зерна і комбікормів до вимірювання полягає в розмелі продукту. Розмел виробляється на млинах "У1-ЕМЛ", "ЛМЦ-1", ЛМТ-1" вітчизняного виробництва або на млинах типу "Циклон" (прохід сита 0,8 мм). Для проведення одного аналізу потрібно не більше 20 г розмеленого продукту.

ПЕРЕЛІК АНАЛІЗОВАНИХ ПРОДУКТІВ:
В даний час аналізатори, відградульовані фахівцями ГНУ ВННИЗ, дозволяють за вибором замовника визначати вміст таких компонентів:


Зерно пшениці:
Волога
Білок
Кількість клейковини

Зольність

Зерно ячменю:

Білок
Волога
Білок солоду

ДОДАТКОВІ МОЖЛИВОСТІ:
При використанні аналізатора разом з персональним комп'ютером можливе проведення дослідних робіт по створенню нових методик виконання вимірювань, використовують методи інфрачервоної спектроскопії дифузного відбиття.

Програмне забезпечення забезпечує наступні можливості:

Отримання виміряних даних: коефіцієнтів дифузного відбиття (R%) або lg(1/R) на заданих довжинах хвиль у вигляді таблиці або графіка.
Збереження архівів результатів вимірювань, а також можливість їх копіювання для створення звітів і протоколів;

Розрахунок нових калібрувальних рівнянь, корекція існуючих;

Аналіз точності отриманих калібрувальних рівнянь;

Математична обробка виміряних спектрів.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Діапазон довжин хвиль  від 1400 до 2400 нм
Діапазон вимірювання масових часткою компонентів зерна пшениці, % білка  від 9 до 19 %
вологості від 8 до 18
 %
Межі допустимих значень основної систематичної похибки вимірювання масових часток компонентів зерна пшениці  не більше білка ± 0,5 %
вологості ± 0,5 
%
Межі допустимих значень середнього квадратичного відхилення випадкової складової основної погрішності вимірювання масових часток компонентів зерна пшениці  не більше білка ± 0,3 %
вологості ± 0,3
 %
Межі допустимих значень додаткової похибки аналізатора при зміні напруги  від 187 до 242 В не більше 0,2 %
Межі допустимих значень додаткової похибки аналізатора при зміні температури навколишнього
повітря
від 10 до 35 град  не більше 0,2 %
Калібрування для наступних продуктів Пшениця, Ячмінь, Борошно пшеничне, Комбікорм, Борошно соєве, Шрот соєвий, Солод
Насіння соняшнику, Макуха соняшнику, Шрот соняшника


 

  • Цена: 200 000 грн.