Аналізатор вмісту пива та екстракту в пиві ALEX 500 легко контролювати весь процес виробництва від винограду чи сусла до пляшки, ви завжди можете бути впевнені, що можете виявити всі приховані скарби вашого інгредієнта або сусла "і ваші пляшки містять ті, що кажуть, що їх мітки: Alex 500, ви завжди стримуєте свої обіцянки клієнту. Все що Вам потрібно для аналізу пива і вина.
Запатентована технологія
Патентована комбінація вимірювання поглинання за допомогою спектроскопії та вимірювання щільності NIR на основі технології осциляційній U-трубки
Комплексна статистична модель для визначення спирту і змісту екстракту, а також інші параметри типового пива і вина
Якісний, чистий і простий, від провідного світового постачальника вимірювачів щільності і алкоголю в пивоварної промисловості
Рішення також підходить для високонадійного виміру пива і вина
Точність від моніторингу ферментації до кінцевого контролю якості
Два режими роботи: режим моніторингу ферментації і стандартний режим
Відображення кривих ферментації на основі вимірювання щільності (очевидно, екстракт), призначається в бак через ID зразка
Вимірювання вмісту спирту і екстракту в завершальній стадії виробництва
Більш ніж заміна ареометра
Покриває весь діапазон виміру пива і вина
Відразу надає результати, в режимі реального часу в будь-який час, без будь-якого окремого розрахунку або перегонки
Документація і ідеальна простежуваність результатів вимірювань
Бездротова друк даних через Bluetooth або передача даних на комп'ютер
Міцний, низькі експлуатаційні витрати і легкоочищаемый
Швидкий і інтуїтивно зрозуміле управління
Проста, стандартизована підготовка проб
Унікальне присвоєння імен зразкам
Зберігання індивідуальних методів виміру
Автоматичне заповнення зразка з допомогою інтегрованого перистальтичного насосу
Просте регулювання з допомогою деіонізованої води
Технічні характеристики
Діапазон вимірів | |
Алкоголь | 0.5 % v/v дo 20 % v/v |
Плотність | 0.95 г/см3 до 1.2 г/см3 |
Температура | 10 °C дo 32 °C (50 °F дo 89.6 °F) |
Точність | |
Алкоголь | 0.2 % v/v |
Плотність | 0.001 г/см3 |
Повторюваність | стандартне відхилення |
Алкоголь | 0.1 % v/v |
Плотність | 0.0005 г/см3 |
Додаткова інформація | |
Об'єм зразка | прибл 40 мл дегазированого зразка для вимірювання |
Стандартний режим вихідних параметрів | Вміст алкоголю, щільність, справжня/виникає ступінь ферментації, калорії, втрата градусів, споконвічне/даний/виникає вміст екстракту, початкова/поточна сила тяжіння, питома вага, індикація напою |
Вихід параметрів при режимі моніторингу ферментації | Густина, питома вага, °Brix, °Balling, °Plato, °Боме |
Заповнення зразка | Інтегрований перистальтичний насос |
Налаштування | Деіонізована вода |
Розміри | 320 мм x 230 мм x 100 мм |
Вага | 2.4 кг |
Живлення | AC 100 дo 240 V, 50/60 Hz; DC 15 V, 2.6 VA |
Контроль | Програмні клавіші |
Інтерфейси зв'язку | 1x безпровідна, 1х USB-Б 1х порт RS-232 |
Внутрішнє сховище | Стандартний режим: 500 результатів вимірювання |
Режим моніторингу ферментації | 40 ферментації IDs; 100 результатів вимірювання ID |
Доступні аксесуари | Портативний термічний принтер з інтерфейсом Bluetooth |
Послідовний принтер |
Основні | |
---|---|
Виробник | Anton Paar |
- Ціна: Ціну уточнюйте