Кошик
32 відгуків
+380661150923

Млин лабораторний ЛЗМ

В наявності

1 290 грн.

Млин лабораторний ЛЗМ
Млин лабораторний ЛЗМ
1 290 грн.
В наявності
  • +380 показати номер +380661150923
  • +380 показати номер +380661150923
  • Контакти
    • Телефон:
      +380661150923
    • Контактна особа:
      відділ продажу
    • Адреса:
      вул. Бориспільська,7, Київ, Україна
    • Email:
      universallab@ukr.net
  • Умови повернення та обміну

Лабораторний зерновий млин (ЛЗМ) дозволяє підготувати точно отвешенное кількість продукту шляхом його подрібнення, перед дослідженнями, метою яких, як правило, є уточнення вологісних показників, а також визначення складу і будови речовин навішування з використанням методів хімічного аналізу або інфрачервоної спектроскопії.

Сфера застосування

За допомогою лабораторного млина ЛЗМ, можна ефективно подрібнити насіння зернових, зернобобових та олійних культур, різних продуктів з зерна, включаючи різноманітну сировинну або кормову продукцію.

Рекомендовано для підприємств, що займаються прийманням або зберіганням зерна, що виробляють комбікорм, що переробляють зерно заводів, і будь-яких інших організацій, зокрема, сільськогосподарських, де необхідно виконувати оцінку якісніх показників різних сільгоспкультур і продукції з них.

Переваги і характеристики

Подрібнення продуктів у млинах ЛЗМ здійснюється ножем, виготовленим з інструментальної сталі. За рахунок спеціалізованого хімічного складу і унікальною термообробки матеріал ріжучого елемента володіє рідкісним поєднанням властивостей — високими твердістю і міцністю одночасно.

Ємність камери млина виконана з сучасного високотехнологічного пластику на основі полістиролу з високою швидкістю теплопередачі, що дозволяє своєчасно відводити тепло від проби, запобігаючи тим самим втрати вологи, здатні негативно вплинути на результати при визначенні вологості.

Вал двигуна млина ЛЗМ обертається зі швидкістю не менше ніж 23 тис. оборотів в хвилину (на холостому ходу). Такі характеристики забезпечують якісне подрібнення, аж до розміру частинок, при якому на ситі з отворами 0,8 мм залишається не більше 10% від усієї кількості крупиць проби (при масі наважки 20 грам).

Для захисту млина від руйнування і збільшення терміну служби привід обладнаний вібростійкими підшипниками.

Технічні характеристики

Час розмелювання наважки масою 20 г 45 з
Залишок на ситі №08 (при масі наважки 20 г) не більше 10%
Режим роботи циклічний 5 хв 10 хв перерва
Ємність склянки 100 см3
Маса продукту размалываемого не більше 50 г
Швидкість обертання вала при холостому ході не менш 23000 об/хв
Споживана потужність не більше 230 Вт
Напуга, частота, сила струму 220 В 50 Гц, 1,0 А
Габаритні розміри (діаметр х висота) 140 х 205 мм
Маса не більше 1,2 кг

Конструкція млина являє собою поставлений вертикально на більшу підставу усічений конус корпусу, з розмельне камерою, змонтованої на його меншому (верхньому) підставі.

Головні конструктивні елементи:

корпус млина;
стакан розмельне камери;
кришка розмельне камери;
електричний двигун;
ніж для подрібнення проб;
вимикач живлення;
кабель електроживлення;
штепсельна вилка.

Корпус млина виготовлений з пластмаси і призначений для кріплення і захисту електродвигуна. На бічній поверхні утворюючої усічений конус розташований вимикач. Розширюється донизу корпус має у самого заснування додатковий виступ, збільшує діаметр опори для підвищення стійкості обладнання.

Пластиковий стакан камери кріпиться зверху на корпусі млина і служить вмістилищем для подрібнюваних компонентів. Всередині також розташовується ніж, закріплений на валу електродвигуна. Край склянки розмельне камери має різьбу для установки навинчивающейся кришки.

Сама кришка камери виготовлено з такого ж пластика що і стакан, і утворює з ним разом розбірну ємність, яка надійно утримує всі крихти проби всередині камери при її інтенсивному перемелюванні ножем.

Електричний двигун, розташований в корпусі млина, при підключенні до мережі змінного струму розвиває і передає за допомогою валу потужне обертання з великою кількістю оборотів в хвилину на сталевий ніж, що знаходиться в розмельне камері.

Ніж для подрібнення проб володіє двома робочими лопатями з гострими краями, які, рухаючись на високій швидкості, подрібнюють компоненти проби, необхідної для досліджень ступеня.

Вимикач живлення має конструкцію у формі клавіші з двома позиціями (включити/виключити) і забезпечує зручне і безпечне управління запуском і зупинкою електродвигуна, який приводити в обертання ножа мліні.

Ізольований кабель електроживлення здійснює подачу струму від штепсельної розетки до обладнання.

Штепсельна вилка на кінці кабелю електроживлення забезпечує надійний контакт і безпечне для людини підключення обладнання до штепсельної розетки електромережі лабораторії.

Рекомен-дованих порядок експлуатації

Працюючи з млином в лабораторії обов'язково потрібно пам " ятати, що при виконанні всіх операцій з відкритим склянкою розмельне камери, включаючи завантаження, висипання або чистку, обладнання необхідно повністю знеструмлювати шляхом роз'ясненнями єднання штепсельного електричного роз'ясненнями єму.

Типова послідовність роботи з млином:

Засипте наважку в склянку розмельне камери.
Одягніть і щільно затягніть обертову кришку камери.
Підключіть штепсельну вилку млина до розетки.
Натисніть клавішу вимикача для включення мліні на 30-50 секунд.
Відключіть обладнання, змінивши положення вимикача на протилежне.
Повністю обесточьте прилад, витягнувши вилку з розетки.
Відкрутіть і зніміть кришку камери.
Висипте розмелений продукт в призначену для цього спеціальну ємність.
Очистіть пензликом склянку і кришку камери від прилиплих компонентів проби.
Після подрібнення всіх проб необхідно очистити доступні поверхні млина ЛЗМ серветкою.

  • Ціна: 1 290 грн.