Кошик
33 відгуків
+380661150923

Млин лабораторний LM-7021 з вбудованим водяним охолодженням

В наявності

Ціну уточнюйте

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн.

Млин лабораторний LM-7021 з вбудованим водяним охолодженням
Млин лабораторний LM-7021 з вбудованим водяним охолодженням В наявності
  • +380 показати номер +380661150923
  • +380 показати номер +380661150923
  • +380661150923
    відділ продажу
    УкраїнаКиїввул. Бориспільська,7
  • Умови повернення та обміну

    Компанія здійснює повернення та обмін цього товару відповідно до вимог законодавства.

    Терміни повернення

    Повернення можливе протягом 14 днів після отримання (для товарів належної якості).

    Зворотна доставка товарів здійснюється за домовленістю.

    Згідно з чинним законодавством ви можете повернути товар належної якості або обміняти його, у разі:

    • товар не був у вживанні і не має слідів використання споживачем: подряпин, сколів, потертостей, плям і т.п.;
    • товар повністю укомплектований і збережена фабрична упаковка;
    • збережені всі ярлики і заводське маркування;
    • товар зберігає товарний вигляд і свої споживчі властивості.
Млин лабораторний LM-7021 з вбудованим водяним охолодженням з вбудованим охолодженням для пробопідготовки (подрібнення) зерна, зернобобових, олійних культур, продуктів переробки, макух, шротів, комбікормів перед лабораторними аналізами на вологість або аналізу методом інфрачервоної спектроскопії. Передбачено два види ножів з простою системою заміни. Ножі приводяться в обертання електродвигуном потужністю 1 квт з можливістю регулювання швидкості обертання ножа і захистом від перегріву.

В млин вбудована водяна система охолодження розмельне камери, що дозволяє проводити безперервний помел твердих продуктів і продуктів з високим вмістом жиру і вологи без нагрівання зернової проби і виділення олії.

Призначення та переваги:

Млин рекомендується для використання в лабораторіях з контролю якості зерна і зернопродуктів, олійно-жирових заводах, комбікормових заводах, борошномельних підприємствах, хлібозаводах, КХП. Затребувана при аналізі якості Зернові, бобвих, олійних культур, зернопродуктів і продуктів переробки при проведення аналітичних досліджень в лабораторіях зернотрейдерів, і організацій, що надають послуги зі зберігання зерна.

Закрита камера і вбудований водяне охолодження дозволяють використовувати млин LM-7021 для пробопідготовки фактично будь-якого зернопродукту для подальшого аналізу якості:

Визначення вологості продукту гравіметричним методом за допомогою сушильної шафи;
Перед проведенням комплексного аналізу якості за допомогою БИК експрес аналізатора;
Інші лабораторні випробування (може знадобитися додатковий ситовий контроль).

Зручна і надійна система завантаження і вивантаження проби

Для зручності роботи передбачено обертання розмельного вузла. Камера має два положення - для завантаження проби (розмельне чашею вниз) і робоче положення (розмельне чашею вгору). У положенні завантаження проби двигун блокується для запобігання нанесення травм користувачеві.
Розмольна чаша і камера виготовлена з високоякісного алюмінію, легко очищуваного від будь-яких налипань.
Розмільна чаша кріпиться до розмельної камері за допомогою фіксатора. Разом вони створюють розмельних камеру закритого типу, що дозволяє використовувати млин для аналізу на вологість.
При розмелі млин не порошить, завдяки щільній посадці розмельне чаші і ущільнювальним колльцам.
Містка розмольна чаша об'єднання об'ємом 200мл дозволяє завантажувати об'єднання роз'ємні проби (трави, сіно, солома, люцерна і т. д.)
Оптимальна маса твердих зернопродуктів 25-75г, частинки розміром не більше 15мм.

Вбудована система охолодження розмельної камери

Не потрібне підключення млина до водопроводу.
Дозволяє виробляти безперервний гомогенний розмел зразків зерна і зернопродуктів з вологістю до 20% і олійністю до 55%.
Зводить до мінімуму нагрів проби.
Зводить до мінімуму виділення олії при розмелі олійних продуктів.
Потужний електродвигун з можливістю регулювання швидкості обертання ножа і часу розмелу

Двигун 1000 Вт має достатній запас потужності для розмелювання твердих або гранульованих зразків, а так само зразків продуктів з високим модержанием жиру (наприклад соняшник, соя, шроту, макухи, комбікорми);
Електронний захист від перевантаження збереже вашу млин при попаданні в камеру особливо твердих матеріалів (каміння, щебінь та інше сміття, що потрапляє в розмельних камеру через недогляд лаборантів на етапі підготовки проби);
Можливість установки швидкості обертання ножа в діапазоні 5000-25000 про./ хв. дозволяє вибрати оптимальну швидкість розмелу, відповідну конкретно для вашого продукту і виконуваного аналізу;
Захист від несанкціонованого запуску двигуна при неробочому положенні розмельне камери;
Двигун управляється за допомогою вбудованого таймера з можливістю регулювання часу розмелу від 5 до 60 секунд (заводська настройка). Точній контроль часу розмелу дозволяє досягти однакової гомогенності зразка, що особливо важливо при проведенні лабораторних аналізів за допомогою інфрачервоної спектроскопії.
Можлива установка годині розмелювання від 1 секунди до 10 годин.

Два види змінних ножів:

Конструкція млина передбачає просту заміну розмольних ножів. Ножі вико із загартованої сталі, що забезпечує тривалий термін служби. Проста система заміни ножів для розмелювання різних продуктів.

1. Хрестовий ніж для дроблення твердих продуктів. Форма ножа сприяє дробленню і розмелу великих фракцій у гранульованих і кускових зразках комбікормів, макух і шротів. Може бути використаний для дроблення насіння сої перед аналізом на Вологість в сушильній шафі.
2. Прямий ніж-для зернових, бобових і олійних культур. Ріжучі краю ножа заточені, що покращує розмелені якості при пробопідготовки олійних культур. Загнута форма ножа не дозволяє зразку налипати до стінок камери. Рекомендується при пробопідготовки насіння соняшнику перед комплексним аналізом методом інфрачервоної спектроскопії.

Відповідність стандартам з пробопідготовки зернопродуктів:

1. Однорідний розмел зразка з вологістю до 20% і олійністю до 55%.
2. Закрита розмольна камера соответсвтует вимогу ГОСТ ДСТУ 10856 Визначення вологості зерна повітряно-тепловим методом.
3. Може бути використана при визначенні якості олійних культур згідно з ГОСТ 10857.
4. Млин може бути використана для пробопідготовки будь-яких зразків для аналізу методом інфрачервоної спектроскопії.

Приклади використання млина LM-7021 у лабораторії для аналізу якості зерна:

1. Відомо, що для аналізу на вологість насіння сої термогравіметричним методом, необхідно розрізати насіння скальпелем на 3 частини (по 2 мм). Це досить трудомісткий процес, що вимагає від лаборантів концентрації уваги і часто призводить до травм. Замість використання скальпеля, можна використовувати лабораторну млин LM-7021. Для цього встановіть хрестовий ніж для дроблення і низьку швидкість обертання ножа (1-2). Встановіть час розмелювання 5 секунд. Результати аналізу на вологість будуть ідентичними зі зразками, розрізаними скальпелем вручну.
2. Соняшник - найбільш складна культура для лабораторних аналізів. При виконання пробопідготовки перед аналізом насіння соняшнику, необхідно виконати його гомогенний розмел. Високий вміст жиру і клітковини в зразку призводить до швидкого виділення олії, нагрівання проби, налипання. Альо це не проблема для млина LM-7021 з потужним мотором і вбудованим охолодженням розмельне камери. Для гомогенного розмелювання соняшнику використовуйте прямий заточений ніж, встановіть максимальну швидкість обертання ножа (6), а час розмелювання - 15 секунд. Після первинного розмелу, повністю очистіть розмольну чашку і камеру від зразка. Розмелений зразок знову помістіть в розмелену чашку і проведіть ще один цикл розмелу. Такий метод забезпечує рівномірний розмел як оболонки, так і ядра насіння, без виділення масла і вологи.
3. Для пробопідготовки будь-яких культур і продуктів, бажана крупність помелу досягається дослідним шляхом, регулюючи годину розмелювання, тип ножа і його швидкість обертання.

Технічні дані:

Тип млина Ножова
Потужність електродвигуна 1000 Вт
Час спрацьовування захисту від перегріву 2 сек
Швидкість обертання ножів 5000-25000 об/хв (регулюється)
Водяне охолодження розмельної камери вбудоване
Об'єм резервуара для охолоджуючої рідини не більше 400 мл
Режим роботи Тривалий (управляється таймером),
Безперервний (не потрібно чекати між размолами)
Об'єм чашки для продукту 200 мл
Маса продукту розмелюваного 25-70 м
Час розмелювання навішування масою 50 г 1-60 секунд (заводські налаштування таймера)
Діапазон установки таймера від 1 секунди до 10 годин
Габаритні розміри не більше 470х275х325 мм
Маса не більше 12,5 кг
Електроживлення Однофазна мережа змінного струму 220В, 50 Гц
Споживана потужність 1100 Вт
  • Ціна: Ціну уточнюйте